Lindex a By Malina. Tuhle módní spolupráci si nesmíte nechat ujít!

Letní dovolená se blíží a většina z nás prakticky náhodně hází do kufru vše, co by se mohlo hodit. Výsledkem je pak jediné: totální chaos, nadváha zavazadla a šatník, který vůbec nedává smysl. Máte to podobně? Pak určitě zajásáte stejně jako my nad novou spoluprací společnosti Lindex a švédské módní značky By Malina, kteří spolu daly hlavy dohromady a vytvořily šatník s 26 kusy oděvů. Ten obsahuje vše, co budete potřebovat na svoji vysněnou dovolenou. Nevěříte? Pak čtěte dál…

„Jsme velmi hrdí na naši spolupráci se značkou By Malina. Milujeme originální design značky By Malina s různými barvami a potisky. Máme pocit, že nové přístupy ke skandinávskému designu a radost z uměleckých vyjádření našim zákazníkům budou vyhovovat. Společně jsme vytvořili dokonalou letní kolekci s krásnými plavkami, které budou sedět různým postavám, a také slušivými a praktickými oděvy, které můžete nosit na pláži i na letních večírcích,“ uvádí Madelene Ullbro, manažerka designu a nákupu z oddělení spodního prádla společnosti Lindex.

Silný umělecký výraz značky By Malina, který se vyznačuje jasnými barvami a nádhernými potisky, se snoubí se světem společnosti Lindex. Kolekci charakterizují splývavé, objemné, a přesně velice ženské modely, které vám budou dělat společnost během celých letních dnů - od pobytu na pláži přes romantickou večeři či účast na party. Osm kusů konfekčních oděvů včetně maxi šatů, šortek, halenek, košil a kaftanů. Třináct modelů plavek (ohhh ano!), bikin i jednodílných plavek v nových, neotřelých střizích včetně plážové osušky, šátku a kabelky spolu s kosmetickou taštičkou na pláž. 

Zakladatelka značky By Malina Malin Ek Andrén čerpá inspiraci z různých zajímavých lokalit po celém světě. Inspirace pro kolekci společnosti Lindex pramení v horkém středozemním podnebí. 

„Kolekce byla inspirována teplým Středomořím. Tenká a lehoučká látka je navržena pro pohodlné nošení. V průběhu let jsem často cítila, že balení na dovolenou je obtížné. S touto kolekcí oděvů bych to chtěla změnit. Jsou to jednoduše ty nejlepší věci, které si s sebou na letní dovolenou můžete vzít!“ říká Malin Ek Andrén, zakladatelka značky By Malina. 

Značka By Malina vytváří jedinečné potisky pro každé roční období a pro spolupráci se společností Lindex přišla se dvěma zcela novými a originálními vzory. Jeden potisk zobrazuje krásné mušle v zemitých odstínech a druhý je inspirován džunglí a najdete na něm řadu palem a listů v korálové a světle modré barvě. 

Kolekce bude k dostání v prodejnách Lindex OC Palladium Praha, Lindex OC Nový Smíchov Praha, Lindex Atrium Flóra, a na lindex.com od 9. května 2019. 

Lindex a By Malina: dokonalý šatník na dovolenou