Novinky ze světa celebrit

Insta pauza

Americká zpěvačka a jedna z nejsledovanějších celebrit na Instagramu Selena Gomez si dala od této sociální sítě pár měsíců pauzu. Mlčení prolomila milým vzkazem ke svým fanouškům, kde jim popřála vše nejlepší do nového roku a poděkovala jim za jejich podporu. 

„Minulý rok jsem se zaměřila na sebereflexi, změny a růstu. Změny vám vždy ukážou, kým jste a kým se můžete stát. Věřte mi, není to jednoduché, ale jsem hrdá na to, kým se stávám a těším se na příští rok. Všechny vás miluju.“

kjkj

Svatba na obzoru

Herec z akčních filmů Chris Pratt oznámil zasnoubení s dcerou Arnolda Schwarzeneggera Katherine. Pár spolu přitom chodí teprve devět měsíců. Chrisovou bývalou manželkou je oblíbená herečka Anna Faris, jež ukončila jejich manželství v létě roku 2017. 

Jestli jí exmanželův nový vztah vadí, nebo ne, je teď vyřešené. Páru v komentáři pod fotografií pogratulovala a napsala: „Jsem za vás oba šťastná.“

nj,nm

Kdy přiletí čáp?

Herečka Margot Robbie přiznala, že už je unavená z otázek, kdy bude mít dítě. Po tom, co se před dvěma lety vdala, slýchá otázku ohledně mateřství velice často. „Už mě to nebaví. Štve mě tohle pravidlo, když jsi vdaná, musíš mít dítě. Budu si dělat co chci,“ prohlásila. 

Řekla to v souvislosti s jejím nejnovějším filmem Marie, královna skotská, kde hraje královnu Alžbětu. Rozhorčilo ji, jaký byl na ženy vždy vyvíjen tlak. Jako Alžběta totiž musela ve filmu porodit následníka trůnu. „Jak se někdo opovažuje mluvit ženám do toho, kdy mají nebo nemají mít děti,“ dodala herečka. 

kjdkj

Slavné miminko

Pět měsíců po svatbě a jen několik hodin po přistání v australském Sydney, při své první oficiální královské cestě už jako manželský pár oznámili Meghan Markle a princ Harry, kdy čekají své první dítě. To, o čem se od začátku spekulovalo, je teď jasné. Další přírůstek do královské rodiny přijde na svět letos v dubnu. 

Dohady se vedou také o místě, kde se slavné miminko narodí. Vévodkyně ze Sussexu se podle médií pravděpodobně rozhodne pro jinou nemocnici než její švagrová Kate, která rodila v St Mary v Paddingtonu. Nejspíš to bude nemocnice Frimley Park v Surrey, kde teta prince Harryho Sophie, hraběnka z Wessexu, porodila své dvě děti.

A co jména? Pro holčičku jsou zatím v kurzu Alice, Isabella, Diana, Victoria a pro chlapečka Arthur, Phillip a Albert.

kjk