Velká diamantová soutěž

Rok 2019 bude v ELLE rokem oslav! Sfoukli jsme pětadvacet svíček na dortu, ale dárky dáme vám. A rovnou každý měsíc! Soutěžit budete moci s ELLE o nádherné náramky ALOve ze žlutého zlata s diamantem a v prosinci 2019 o nádherný diamantový šperk ALO Diamonds. 

Šperkařská značka ALO Diamonds tvoří nádherné šperky z těch nejlepších drahých kovů a kamenů z celého světa v klenotnických dílnách v Praze. Založil ji v roce 1995 Alojz Ryšavý jako teprve devatenáctiletý vystudovaný klenotník. Od samého začátku usiluje o naprostou soběstačnost při výrobě šperků. Pod jeho křídly vznikl designérský tým, jehož posláním je navrhovat šperky v duchu nejnovějších trendů a na českém trhu brzy udával tón nejen co do kvality svých klenotů, ale také po stránce stylu. Dnes platí značka ALO Diamonds za lídra v oblasti špičkové kvality a tvůrčích nápadů. 

A právě šperky ALO Diamonds a sesterské značky ALOve budou naším dárkem pro vás!  

Soutěžit můžete na Instagramu @elleczech

Stačí pod fotkou náramku ALOve na Instagramu popřát ELLE hezké narozeniny a sledovat, aby vám žádné další novinky na našich sociálních sítích neunikly. Přejeme vám hodně štěstí! 

Soutěž o první náramek ALOve ze žlutého zlata s diamantem trvá od 18. 1. 2019 do 8. 2. 2019

 

ALO